Webadres van de cartoons website www.yaroonscartoons.nl in dikke cartoonletters

Wilt u een cartoon laten maken?

Laat een cartoon of striptekening maken voor uw bedrijf

Wilt u als bedrijf een cartoon, illustratie of strip laten maken voor uw product, advertentie of kerstkaart? Wilt u een boek laten illustreren of een stripverhaaltje als social media campagne? Of wilt u een op maat gemaakte animatie laten maken?

Yaroon's Cartoons maakt uw cartoon of striptekening op maat, in de stijl die bij u past en levert uw tekening technisch perfect en desgewenst drukklaar aan.

Illustratie 'De blijfoefening', striptekening/cartoon in potlood uit het boek Clickertraining

Klik hier om mijn portfolio te bekijken.

Heeft u zelf al een idee? Mooi! Dan maken we daar een mooie illustratie of grappige cartoon van. Heeft u nog geen of nog maar een half idee? Ook goed, dan gaan we iets bedenken waarmee u uw klanten aanspreekt op één van de leukste en effectiefste manieren die er zijn: een cartoon. Of, nog beter... uw eigen cartoon of stripverhaal!

Fullcolor illustratie in magazine

Voor een cartoonist of striptekenaar is het niet moeilijk om talloze grappige situaties rondom uw bedrijf of product te bedenken en er een cartoon van te maken. Grappen of komische situaties in de vorm van cartoons om de aandacht van uw klanten mee te trekken én vast te houden. Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden maar een tekening of korte strip waar iemand om moet lachen blijft hangen. Of dat nou een glimlach of een schaterlach is.

Illustratie 'De blijfoefening', striptekening/cartoon in potlood uit het boek Clickertraining

Bekijk op de nieuwe website van cartoon- en striptekenaar Jeroen van Rossum het uitgebreide portfolio met cartoons lees over de werkwijze als u een cartoon wil laten tekenen en veelgestelde vragen.

Wilt u een eigen stripverhaaltje laten maken? Of een cartoon om een folder mee te illustreren, een aantal mokken mee te bedrukken of T-shirts van te laten maken. Ga dan naar www.yaroonscartoons.com, bekijk een heleboel voorbeelden van cartoons & illustraties en neem contact op. Have fun!